Nieuwsbrief Stichting Zienderogen online!

Beste Zienderogenden,

De zomerversie van onze nieuwsbrief is gepubliceerd. Een klein beetje later dan u van ons gewend bent, maar deze zomer stond volgeboekt met missies en daarvan willen we u natuurlijk laten meeproeven! Naast een geopende brillenwinkel in Guinee met een Nederlands tintje willen we u kennis laten maken met ons nieuwe ‘spaarvarken’. Maar ook Lisette heeft een mooie sfeerimpressie gemaakt van de missie naar Roemenië. Lees het laatste nieuws in onze nieuwsbrief!

De nieuwsbrief is hieronder te downloaden of via de download sectie van onze website.

Nieuwsbrief augustus 2014

k

Heeft u ook een papieren versie ontvangen?
Omdat de papieren nieuwsbrief niet meer volledig wordt gesponsord willen wij u vragen om u af te melden voor de papieren versie. Dit kan voor een mail naar info@stichtingzienderogen.nl te sturen of door onderstaand formulier in te vullen. U zult via de e-mail en website volledig op de hoogte worden gehouden, maar zo kunnen we kosten (en bomen) besparen!

Afmelden papieren versie nieuwsbrief:

Achternaam*

Voornaam*