Nieuwsbrief Stichting Zienderogen online!

Beste Zienderogenden,

De decemberversie van onze nieuwsbrief is gepubliceerd. Hierin kijken we terug op een geslaagd jaar waarin weer veel gebeurd is. Ook geven we een overzicht van de missies en activiteiten die voor 2014 gepland staan. Op het moment van het schrijven van de nieuwsbrief was de stammenstrijd in Zuid Sudan nog niet uitgebroken. Het is hoogst onzeker of de missie in januari naar Yei, Zuid Sudan door zal gaan. Via de website zullen we u op de hoogte houden.

De nieuwsbrief is hieronder te downloaden of via de download sectie van onze website.

Nieuwsbrief december 2013

Ook een papieren versie ontvangen?
Omdat de papieren nieuwsbrief niet meer volledig wordt gesponsord willen wij u vragen om u af te melden voor de papieren versie. Dit kan voor een mail naar info@stichtingzienderogen.nl te sturen of door onderstaand formulier in te vullen. U zult via de e-mail en website volledig op de hoogte worden gehouden, maar zo kunnen we kosten (en bomen) besparen!

Afmelden papieren versie nieuwsbrief:

Achternaam*

Voornaam*