Bedankbrief

Namens de Chiang Mai International Rotary Club wil ik  U graag bedanken voor de donatie van de passet en brillen die we van U hebben mogen ontvangen. Met Uw hulp zijn we weer  een stap dichterbij met onze plannen voor het opzetten van een voortdurende oogzorg ten behoeve van de mensen van  de bergstammen.

Het was een voorrecht om George, Leo en John te ontmoeten en ik hoop hen en anderen van  Zienderogen, hier te mogen begroeten in de nabije toekomst.

U kunt er verzekerd van zijn dat Uw donatie zeer intensief benut zal worden, de training voor vrijwilligers wordt deze maand weer opgestart en we hopen binnen enkele maanden voldoende instrumenten te hebben om de klinieken op te starten in Phrao.

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Bouma, Founder and Secretary Chiang Mai International Rotary Club.
Voor meer informatie: www.CMIRotary.org