Zienderogen in de Media – Dordtse sterren onthaald tijdens Oscargala

DORDRECHT – Ter gelegenheid van de uitreiking van de Oscars werden ook in Dordrecht zaterdagavond 21 februari de filmliefhebbers bij bioscoop The Movies met de rode loper onthaald.

Net als in Hollywood gebeurt werden de Dordtse sterren door Rotaryclub Dordrecht Ter Merwe in de schijnwerpers geplaatst. Fotografen stonden klaar om de bezoekers van dit CineDordt Oscargala vast te leggen. Alle gasten werden bij binnenkomst ontvangen met een glaasje bubbels. Daarna werd in alle vier de zalen van The Movies een verrassingsfilm gedraaid, die nominaties hebben gekregen voor één van de Oscars.

Afterparty
Later op de avond was er nog een afterparty met muziek en dans. Rond middernacht vonden de CineDordt Oscaruitreikingen plaats aan het mooist geklede koppel en degene met de meest verrassende bril.

De opbrengst gaat naar de Stichting Zienderogen, die zich wereldwijd inzet voor de allerarmste blinden en slechtzienden door hiervoor speciale missies te organiseren.

Bron: Deweekkrant.nl, 22 februari 2015
Foto: Etienne Busink