Donatie van 300 kinderbrillen!

Stichting Afrikaanse Albino’s heeft maar liefst 300 kinderbrillen met UV-beschermende factor ontvangen van Stichting Zienderogen. Deze hebben zij speciaal voor jonge albino’s in Afrika gemaakt.

Stichting Zienderogen werkt net als onze stichting alleen maar met vrijwilligers. Hun doel is om onnodige blindheid in de wereld te bestrijden. Blinden en slechtzienden in verschillende landen over de hele wereld kunnen rekenen op de hulp van Zienderogen, onder andere door de allerarmsten van optische hulpmiddelen te voorzien.

Stichting Afrikaanse Albino’s is heel blij met deze donatie en stuurt de kinderbrillen naar diverse projecten in Afrika. We zullen bij de verdeling van de kinderbrillen zorgvuldig kijken naar het aantal kinderen per land die bij ons bekend zijn, zodat elke bril op een goede plek terecht komt.

Bron: www.afrikaansealbinos.nl, 13 november 2012

[dcwsb inline=”true”]