Veelgestelde Vragen

Kan ik oude/ gebruikte brillen inleveren?
Stichting Zienderogen gebruikt tegenwoordig alleen ‘oude’ voorraden nieuwe monturen (van leveranciers en opticiens) waren glazen op maat in worden gemonteerd. Luxottica is een montuurfabrikant en heeft een tweede hands brillen project opgestart: One Sight. Bij de meeste optiekbedrijven kunt u uw gebruikte brillen inleveren. Die zorgen er dan voor dat het op de juist plek terecht komt.

Hoe kan ik als particulier bijdragen aan Zienderogen?
Door een bedrag te doneren via de Steun Ons pagina en/of uw inschrijven om als opticien/optometrist/oogarts deel te nemen aan een van de missies van Stichting Zienderogen via onderstaande button:

Deelnemen missie

Hoe veilig is doneren via geef.nl?
Geef.nl bestaat al 10 jaar en alle gegevens worden veilig verzonden.

Hoe kan ik als opticien bijdragen aan Zienderogen?
Heeft u (oude voorraden) nieuwe brillen, glazen of lenzen over? Doneer deze dan aan ons!

Hoe kan ik als distributeur bijdragen aan Zienderogen?
Heeft u als fabrikant, leverancier, distributeur materialen over zoals brillen, glazen of apparatuur over dan nemen wij deze graag in ontvangst om weg te geven aan mensen die geen geld hiervoor hebben.